Web Analytics

Un taximetrist din Piteşti percepe bani în plus pe cursă pentru extra-manele obscene

de | 2.02.2023 13:10 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Să elibereze bon și să perceapă clientului exact suma de pe bon, adică atât cât a făcut cursa, să nu utilizeze mijloacele audio-video fără acordul clientului, acestea sunt doar trei din obligațiile taximetriștilor incluse în regulamentul Consiliului Local Pitești privind activitățile de transport persoane în regim taxi. Bine, cerințele sunt mult mai multe, dar nu stă în puterea clientului să constate respectarea lor și, cel mai probabil, nici nu le cunoaște.

Dar să plătești cât face și să nu fii terorizat cu manele cvasiobscene ține de elementarul bun simț. „Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, se zice. Dar, totuși, parcă funcționa odată, e drept mai demult, un corp de control al Primăriei. Iar inspectorii acestuia ar putea verifica, chiar incognito, ca pe vremea lui Cuza, cum respectă regulamentul domnul taximetrist care are BAC în numărul de înmatriculare și cere bani în plus pe cursă pentru că le-a pus clienților extra-manele.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Șofer de maxi-taxi beat pe ruta Topoloveni-Pitești

Citește și Cătălin Bulf: “Taximetria trebuie să devină o afacere pe persoană fizică. Le transmit taximetriștilor să voteze Dănuț Dinu”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *