Web Analytics
scris luni, 19.08.2024

Un tată a murit după ce a sărit într-un râu ca să-și salveze fiica de la înec

Un tată a murit înecat în timp ce încerca să-și salveze fiica în vârstă de 6 ani dintr-un râu din apropiere de Timișoara. 

Un tată a murit după ce a sărit într-un râu ca să-și salveze fiica de la înec

Bărbatul era pe mal cu soția și cu celălalt copil, când fetița a dispărut în apă. A intrat repede după ea, dar a fost înghițit și el. Un bărbat care era în apropiere a sărit după ei și i-a scos, iar între timp la fața locului au ajuns și echipajele de salvatori. Ambii erau inconștienți, iar după 10 minute copila a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital. Tatăl ei, în vârstă de 35 de ani, s-a prăpădit.

Ce spun polițiștii

Ieri, în jurul orei 17:10, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane s-ar fi înecat în râul Timiș. Ajunși la fața locului, pe malul Timișului, între Giroc și Urseni, o fetiță de 6 ani ar fi intrat în apă și dădea semne că se îneacă, tatăl acesteia, în vârstă de 35 de ani, a intrat după aceasta, dar din nefericire nu au ieșit la mal, ulterior fiind aduși la mal de către alți cetățeni. În urma manevrelor de resuscitare, la ora 18:00 a fost declarat decesul în cazul bărbatului, fetița fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Adolescent găsit spânzurat în curtea casei. Părinții au fost în stare de ebrietate și au crezut că este plecat de la domiciliu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...