Web Analytics

Un tânăr din UK își caută mama biologică în Pitești

de | 7.04.2021 11:49 | Actualitate

Organizaţia non-profit „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României” a postat pe Facebook, la 3 aprilie, mesajul unui tânăr din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, care îşi caută pe internet mama biologică.

 

 

CITEȘTE ȘI: Andreea Moldovan: „Două săptămâni de carantină națională ar face minuni”

 

 

De când era la o vârstă fragedă, Alex a fost adoptat de un cuplu din UK şi deţine câteva informaţii sumare despre familia sa naturală. Până în acest moment, a aflat că a fost purtat în pântec de o adolescentă din Argeş. La aproximativ 17 ani, fata a adus pe lume un copil într-un spital din Bucureşti. La naşterea copilului, proaspăta mămică a declarat că s-ar numi Maria Daniela Ivaşcu şi că ar locui în cartierul Trivale din Piteşti. Alex are aproape 31 de ani şi îşi doreşte mult să-şi cunoască rădăcinile.

„Salutări din UK! Numele meu este Alex. M-am născut la 18 iunie 1990, în Bucureşti, la spitalul Titan. Am fost adoptat de o familie minunată şi iubitoare din UK. Sunt în căutarea mamei mele biologice, cu numele Maria Daniela Ivaşcu, dar despre care se crede că ar fi un nume fals. Mama este din Piteşti, judeţul Argeş (a lăsat şi numele unui cartier – Trivale). Avea aproximativ 17 ani la naşterea mea. Îmi doresc enorm să îmi cunosc mama, dar şi tatăl, despre care nu ştiu nimic, de asemenea – toate rudele, fraţii şi surorile, dacă mai am. Vă rog frumos să distribuiţi mult anunţul meu, poate aşa va fi văzut şi de familia mea. Mulţumesc foarte mult!”, este mesajul lui Alex, distribuit deja de sute de internauţi.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii