Web Analytics
scris luni, 15.01.2024

Un tânăr de 29 de ani a murit în timp ce petrecea cu familia. „Soțul meu, nu te voi uita niciodată! Te voi iubi toată viața mea!”

Dragoş Bratu, un tânăr de 29 de ani din comuna Brăduleţ, satul Galeş, şi-a găsit sfârşitul sâmbătă seara în timp ce se afla la Balul de la Căminul Cultural din Brăduleț. La scurt timp după miezul nopţii, după un dans alături de soția sa, a făcut, pe neașteptate, infarct. Nu avea probleme de sănătate și nu suferea nici de inimă. Părinții săi au fost martori la momentul tragic. Echipajul de pe Salvare a sosit prompt, însă, din nefericire, nu a putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr. Dragoș a lăsat în urmă o soție tânără și o fetiță de nci un anișor. Anul acesta, în august, urmau să facă nunta.

Un tânăr de 29 de ani a murit în timp ce petrecea cu familia. „Soțul meu, nu te voi uita niciodată! Te voi iubi toată viața mea!”

Citește și: Argeș. Un bătrân a murit în casa mistuită de flăcări


„Dumnezeu să te ierte soțul meu, ai plecat prea devreme de lângă noi, aveam planuri de viitor și uite că m-ai lăsat cu ochii în soare, să ai grijă de fata noastră și de mine de acolo de sus . Să ne veghezi și să ne protejezi de tot ce-i mai rău. Te voi iubi toată viața mea și nu te voi uita niciodată!”, a postat soția lui pe pagina de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *