Un spaniol a venit tocmai din Malaga la festivalul moto de la Topoloveni

de | 18.09.2019 21:20 | Actualitate

Weekend-ul trecut, Topoloveniul a fost capitala motociclismului românesc. Vineri, sâmbătă și duminică, peste 5.000 de participanți au venit la parada moto de pe străzile localității, la activitățile specifice și de agrement din timpul zilei și mai ales la concertele rock desfășurate seara, pe stadionul din localitate. Senzația și adrenalina au atins un vârf de sarcină sâmbătă, la ora 22.00, la concertul Cargo. La finalul recitalului, alături de trupa Cargo au urcat pe scenă și organizatorii, băieții de la Chopper Academy MC Topoloveni, însoțiți de primarul Gheorghiță Boțârcă, motociclist și, totodată, membru de onoare al clubului.
E deja o certitudine că încă de la prima ediție Festivalul Black&White Motor Party de la Topoloveni s-a bucurat de succes și spunem asta având în vedere că doar la parada motoarelor, desfășurată pe străzile din orașul de pe Valea Cârcinovului, au luat parte circa 250 de motocicliști. Mulți dintre ei veniți din afara Topoloveniului, de la Pitești, București, Ploiești, Târgoviște, Vâlcea, Craiova, Brașov, dar și de la Lugoj, Constanța sau Timișoara. Chiar și din Malaga a venit un spaniol, care a ținut neapărat să-l cunoască pe primarul Topoloveniului, Gheorghiță Boțârcă, și să facă o poză cu acesta. Amândoi au descoperit că urcă în șa pe un Harley Davidson, iar primarul i-a mai povestit ibericului că e pasionat de motociclism încă din tinerețe, din anii ‘70, când la modă în România erau motoarele cehești.
Pe tot parcursul celor trei zile, dintre care două de concerte, stadionul a fost organizat impecabil, cu parcare pentru motoare, zonă de food și drink, spații pentru sporturi specifice și de agrement pentru copiii care voiau să exerseze tirul cu arcul, toalete ecologice, corturi pentru comerțul cu produse și suveniruri căutate de motocicliști. Singurul oficial prezent la eveniment a fost vicepreședintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă, care ne-a spus că a venit și pentru că este fan înrăit al celor de la Cargo. O echipă de la Observatorul Antenei 1 a făcut un reportaj, difuzat de mai multe ori pe post în ziua de duminică, iar Jurnalul de Argeș a fost partener media al evenimentului.
M.S.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii