Web Analytics

Un sofer de BMW a accidentat mortal o femeie și a fugit

de | 3.04.2018 06:28 | Actualitate

 
sake
 
 
UPDATE: Puștiul, Florentin Sacke (ID-ul sub care apare pe Facebook) riscă acum să ajungă în pușcărie. Tănărul este din Pitești și a absolvit Liceul Teoretic Ion Barbu.
O tragedie a avut loc în noaptea de luni spre marți pe Bulevardul Nicolae Dobrin din Piteşti. Un autoturism Logan, în care se aflau o femeie de 47 de ani şi şoferul, soțul ei, în vârstă de 49 de ani, a întors fără să se asigure.
 
Automobilul a fost lovit de un BMW condus de un tânăr de19 ani din Pitesti, care circula în acelaşi direcție 
 
Pasagera Loganului a murit pe loc, iar soțul său este rănit grav.
 
Tânărul care conducea BMW-ul a fugit de la locul accidentului dar a fost prins de Poliție la scurt timp.
 
Oamenii legii au constatat că nici măcar nu avea permis de conducere și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.
 
sacke

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dumnezeu să te ierte Aurelia. Ce destin tragic ai avut, datorită unui nemernic cu părinți plini de bani pt odrasla lor. Erai prea tanără şi meritai să trăieşti pt fiica ta ceaxmică cu handicap şi pt fiica ta cea mare. Ai plecat la cer nevinovată şi tocmai cand trebuia să te bucuri de familia ta frumoasă. Păcat. Drum bun printre îngeri, frumoasa mea. Sper ca Justiția să.şi facă datoria şi să aplice Pedeapsă pe viață pt criminalul tău.