Web Analytics

Un secretat de stat din Ministerul Energiei a depus plângere pentru furt de identitate: „O persoană necunoscută sună la prefecți și cere bani”

de | 26.02.2023 16:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan a depus plângere la poliție pentru furt de identitate după ce o persoană s-a dat drept el și a început să ceară mai multe sume de bani.

Citește și: Argeşean judecat pentru uciderea unui câine, cu intenţie, fără drept!

Constantin Ștefan spune că un necunoscut îi sună pe prefecții județelor din țară și le cere sume importante de bani în numele său. Acesta a depus plângere la poliție pentru furt de identitate, iar acum așteaptă ca oamenii legii să găsească persoana care a fost capabilă de o astfel de infracțiune.

Citește și: Turiști blocați la Bâlea Lac, după ce telecabina a fost oprită din cauza vântului puternic 

„Vineri după amiază am fost sunat de Albu Nicolae, prefect de Alba, și de prefectul de Argeș cum că o persoană care s-a dat drept Ștefan Constantin, secretar de stat din ministerul Energiei le solicită numerele de telefon pentru a intra în legătură cu domnii directori de la Hidroelectrica. Evident, acest lucru a dus la o suspiciune din partea prefecților și m-au sunat. Totodată mi-au adus la cunoștință că această persoană cere sume de bani în numele meu și diferite foloase necuvenite. Am depus plângere la poliție și las organele abilitate să cerceteze și să ducă la identificarea persoanei respective”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Energiei, Constantin Ștefan.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *