Web Analytics
scris duminică, 30.10.2022

Un român va arbitra Barcelona în Champions League

Un arbitru român va conduce partida din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League dintre Viktoria Plzen și FC Barcelona. Chiar dacă partida este fără miză pentru ambele formații, având asigurate matematic locurile 4 și 3, va fi cel mai tare meci pe care îl va arbitra un român în cariera sa.

Un român va arbitra Barcelona în Champions League

Partida de marți seară din cadrul ultimei etape a fazei grupelor din Liga Campionilor dintre Viktoria Plzen și FC Barcelona se joacă în Cehia. Brigada de arbitraj care va conduce meciul va fi una din România, avându-l pe Radu Petrescu la centru, fiind pentru prima dată când arbitrul născut în București va arbitra în grupele celei mai tari competiții inter cluburi din lume. Acesta va fi ajutat de Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu ca tușieri, al 4-lea oficial va fi Marcel Bîrsan, iar în camera de videoarbitraj va fi prezent tot un arbitru din România, Ovidiu Hațegan.

Citește și: Căpitanul CFR-ului, operat după o criză acută de apendicită chiar în ziua meciului cu Rapid

Va fi o premieră în cariera lui Radu Petrescu, pentru că până acum arbitrul de 39 de ani nu a condus niciun meci în cadrul grupelor UEFA Champions League, ci doar în preliminariile competiției. Arbitru FIFA din 2012, Petrescu a fost la centru la unele meciuri internaționale din grupele UEFA Europa League, preliminariile și grupele UEFA Europa Conference League, meciuri din Arabia Saudită, preliminariile UEFA Champions League și jocuri din grupele UEFA Nations League.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *