Web Analytics
scris duminică, 07.07.2024

Un român stabilit în SUA a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, Biroul de Combatere a Traficului de Droguri Constanţa au dispus sâmbătă reţinerea unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Un român stabilit în SUA a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis duminică AGERPRES, din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că, în perioada 29 iunie – 6 iulie, acesta a deţinut şi oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri conţinând THC (Tetrahidrocannabinol).

Astfel, arată sursa citată, pe 29 iunie, la un eveniment privat organizat cu ocazia deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane – adulţi şi minori, inculpatul a deţinut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de o fetiţă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea şi investigaţii medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conţinut de THC.

Citește și: Omul de afaceri Sever Mureșan, în stare gravă la spital

De asemenea, pe parcursul administrării probatoriului, au fost indisponibilizate alte asemenea produse ce conţin drogul de risc, iar cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului a fost identificată şi ridicată o cantitate de canabis, precum şi alte mijloace de probă. Din investigaţii a rezultat că drogul de risc urma să fie comercializat pe parcursul unui festival de muzică ce se desfăşoară în municipiul Constanţa, precizează DIICOT.

„Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, se precizează în comunicat.

Citește și: Șeful Poliției orașului Brăila, prins beat la volan după ce a fost implicat într-un accident rutier

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...