Web Analytics
scris sâmbătă, 27.01.2024

Un primar a furat centrala şi uşile de la o şcoală și le-a instalat la pensiunea lui

Primarul comunei Gura Teghii din judeţul Buzău, Gheorghe Micleru, a fost reţinut, împreună cu alte persoane, într-un dosar în care sunt vizate mai multe infracţiuni. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, primarul şi-ar fi însuşit mai multe bunuri aparţinând unor instituţii publice, printre care şi două leagăne din lemn şi cinci uşi din termopan, pe care ulterior le-ar fi utilizat la o pensiune pe care o deţinea.

Un primar a furat centrala şi uşile de la o şcoală și le-a instalat la pensiunea lui

Citește și: Șofer din Pitești, prins noaptea pe contrasens! „Gustase” ceva înainte


Primarul Gheorghe Micleru și mai mulţi funcționari publici din Gura Teghii au fost audiați timp de 10 ore de procurori. Din verificări, a rezultat că pe statul de plată al primăriei figurau persoane care erau plătite, dar lucrau la pensiunea edilului. S-ar fi constatat şi dispariția unei centrale și a unor uși de la o școală de patrimoniu din localitate. Edilul le-ar fi instalat la pensiunea sa, spun procurorii.
Primarul ar avea şi antecedente. Gheorghe Micleru nu este pentru prima dată în faţa anchetatorilor. El a mai fost condamnat în trecut într-un dosar de proxenetism. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *