Web Analytics

Un piteștean l-a păcălit pe administratorul unei firme și i-a produs o țeapă de 46.000 lei

de | 30.09.2022 16:52 | Actualitate, Home

Un piteștean l-a păcălit pe administratorul unei firme. Timp de mai multe luni, bărbatul a ptocurat și livrat firmei utilaje cu o valoare mai mică decât cele promise și a păstrat pentru sine diferența dintre valorile celor două categorii de bunuri.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie 2019-septembrie 2020, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, ar fi indus în eroare administratorul unei societății comerciale cu obiect de activitate – fabricarea unor articole de îmbrăcăminte, prin promisiunea de a-i facilita achiziția unor utilaje, iar în realitate ar fi procurat şi ar fi livrat persoanei vătămate utilaje de la alţi producători, bunuri cu o valoare inferioară celor promise, cu scopul de a obţine pentru sine diferenţa dintre valorile celor două categorii de bunuri. Valoarea prejudiciului pricinuit societății a fost de aproximativ 46.000 de lei”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Dosar de evaziune fiscală în formă continuată. Afacere cu mașini second-hand

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările în dosarul penal de înșelăciune și l-au înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *