Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

Un nou val de aer tropical. Temperaturile trec de 35 de grade Celsius

Canicula revine după furtunile puternice din ultimele zile. ANM anunță că un val de aer tropical va aduce din nou temperaturi sufocante în țara noastră. Începând de luni, vom avea temperaturi de peste 35 de grade Celsius.

Un nou val de aer tropical. Temperaturile trec de 35 de grade Celsius

Citește și Update. Foto cu incendiul din Argeș, de la fabrica „Martur”. Care a fost cauza

„O masă de aer tropical se extinde și se va intensifica din nou în zona țării noastre și vom avea temperaturidin ce in ce mai ridicate. Încă de azi vom vorbi despre temperaturi mai ridicate decât ieri, astfel încât la nivel național vom avea maxime de la 22-23 de grade, la 28-29 de grade, izolat chiar 30 de grade în partea de sud a teritoriului.

Mâine ceva mai cald de atât, adică maxime de 30-33 grade, mai multe decât azi în Banat, Oltenia, Muntenia, zona continentală a Dobrogei, iar de luni chiar vom vorbi despre temperaturi de 35 și peste 35 grade. În consecință vom avea din nou caniculă și disconfort termic din ce în ce mai ridicat.

Azi ne așteptăm la o maximă în București de 28-29 grade, mâine mai ridicată de atât. Vremea va deveni călduroasă, temperatura maximă va atinge probabil 31-32 grade, iar saptamana viitoare și în Capitală la fel, vom avea temperaturi ridicate și disconfort termic din ce în ce mai accentuat”, a declarat Alina Șerban, meteorolog ANM, la Digi24.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită