Web Analytics
scris luni, 27.03.2023

Un nou sponsor pentru echipa de handbal a Mioveniului

Binecunoscuta companie argeșeană, Dolo Trans Olimp, se alătură sponsorilor care susțin echipa de handbal CS Dacia Mioveni 2012.

Un nou sponsor pentru echipa de handbal a Mioveniului

Managerul companiei, Cristian Dolofan, a răspuns invitației făcută de conducerea clubului și s-a întâlnit cu echipa și staff-ul tehnic la Sala Sporturilor Mioveni.

”Sportul și activitatea antreprenorială împărtășesc valori comune, ca spiritul de competiție, perseverența, munca, solidaritatea, implicarea socială. Îmi place sportul în general, consider că ne disciplinează și ne responsabilizează. Eu practic motorsportul și skiul.

Citește și: Bărbat atacat de urs într-o pădure din Nucșoara

Despre handbal pot spune că este un sport frumos, ce antrenează întregul corp. Este unul dintre primele sporturi cu care eu am luat contact în copilărie. 

Mă bucur că o echipă din Argeș joacă în prima ligă națională de handbal feminin. Știu că Liga Florilor este una dintre cele mai puternice competiții naționale la nivel european și că handbalul este sportul românesc de echipă cu cele mai bune performanțe. 

Știu, la fel de bine, că sportul de performanță are nevoie de susținere și… iată-mă aici! 

Dacia Mioveni a demonstrat că se poate menține în prima ligă de handbal feminin și are un proiect ambițios pentru următorii ani. Am ales să susțin Dacia Mioveni deoarece consider că are un potențial mare de creștere. 

Urez succes echipei și sper să ne bucurăm împreună de spectacolul handbalului de calitate și de cât mai multe victorii!”, a declarat acesta.

Dolo Trans Olimp este o companie argeșeană privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011, cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, în Asia și Africa, ce oferă mobilitatea, suportul logistic și rapiditatea de care au nevoie afacerile moderne.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *