Web Analytics

Un nou maraton de vaccinare în localitățile din Argeș

de | 27.11.2021 10:39 | Actualitate

 

În acest weekend, un nou maraton de vaccinare în Argeș, în localitățile Brăduleț, Căldăraru, Mălureni, Arefu, Schitu Golești, Tigveni. Imunizarea va fi făcută atât în centrele fixe, cât și în teren, cu Pfizer sau Johnson&Johnson, anunță reprezentanții Instituției Prefectului Argeș.

Localitățile în care vor fi echipe mobile în acest sfârșit de săptămână:

Sâmbătă:

– comuna Brăduleț, ora 9, la Căminul Cultural Brăduleț;
– comuna Căldăraru, ora 9, la Căminul Cultural Căldăraru;
– comuna Mălureni, ora 9, la sediul Primăriei;

 

Duminică:

– comuna Arefu, ora 9, la sediul Primăriei;
– comuna Schitu Golești, ora 9.30, la Căminul Cultural Schitu Golești;
– comuna Tigveni, ora 9, la sediul Primăriei Tigveni.

Citește și Testele de salivă pentru elevi au ajuns în Argeș

De asemenea, prefectul Radu Perianu a mai anunțat că persoanele vaccinate cu prima doză de AstraZeneca și care nu au putut finaliza schema se pot vaccina cu un alt tip de vaccin.

„Conform unor instrucțiuni venite astăzi (vineri) de la Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, persoanele pot opta pentru un vaccin pe bază de ARN mesager. Nu este nevoie de recomandare medicală specială. Doza a doua se poate face celor care au minim 4 săptămâni-8 săptămâni de la prima doză„, a transmis prefectul Radu Perianu.

 

„Deja intrăm în perioada sărbătorilor de iarnă pe care toți ne dorim să le petrecem alături de familie, de prieteni, de toți cei dragi. Să nu ne lăsăm amăgiți de cifre și să nu uităm că virusul nu a plecat. Îi îndemn pe argeșeni să se vaccineze”, a transmis și subprefectul Dragoș Predescu.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole