Testele de salivă pentru elevi au ajuns în Argeș

de | 27.11.2021 09:58 | Actualitate, Home

Testele rapide pe bază de salivă au ajuns în județul Argeș, anunță prefectul Radu Perianu. În total, pentru Argeș sunt 189500 de teste rapide pe bază de salivă. Inspectoratul Școlar Județean va asigura distribuția acestor teste către fiecare unitate de învățământ. Testarea va începe de joi, 2 decembrie.

“Sunt distribuite deja de către Inspectoratul Școlar. Există o programare și un reprezentant al fiecărei școli ridică testele pe baza unui proces verbal.

Citește și Primul caz de contaminare cu noua variantă SARS-CoV-2 în Europa, depistat în Belgia

În școlile unde Consiliul de Administrație a decis că testarea va fi făcută în unitățile de învățământ, procesul va începe de joi, 2 Decembrie.

Acolo unde testarea va fi făcută acasă, de către părinți, joi și vineri vor primi testele. Le vor lua elevii când se întorc la școală”, a transmis prefectul Radu Perianu.

Acest articol este despre: isj arges,radu perianu,teste rapide

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...