Web Analytics
scris miercuri, 12.03.2014

Un nou birou de internări la Spitalul Judeţean Argeş

Sorin Vasilescu, managerul Spitalului Judeţean Argeş, a declarat miercuri, 12 martie, că în acest an urmează să fie construit un nou birou de internări la Judeţean, prin reorganizarea celui deja existent. Nevoia acestei construcţii vine din faptul că anul trecut numai puţin de 66.000 de persoane s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş, dintre aceştia fiind internaţi aproximativ jumătate, mai exact circa 36.000 de pacienţi.

Un nou birou de internări la Spitalul Judeţean Argeş

„Proiectul este în derulare, în curând se va derula procedura de achiziţii specifice şi noi sperăm ca până la sfârşitul acestui an obiectivul să fie gata. El va funcţiona cu doi asistenţi medicali şi un înregistrator, iar pacientul, cu biletul de trimitere, se adresează acestui Birou de internări şi în funcţie de afecţiunea pe care o prezintă, de la acest birou va fi solicitat medicul de urgenţă care internează în ziua respectivă şi pe secţia respectivă. Lângă Biroul de internări vor fi amenajate încă trei cabinete de consultaţii unde medicul va stabili dacă pacientul necesită internare sau poate urma tratamentul în ambulatoriu”, a spus Sorin Vasilescu. Totodată, managerul Spitalului Judeţean Argeş a precizat că finanţarea construcţiei va fi suportată integral de la Consiliul Judeţean Argeş în calitate de proprietar, iar suma este estimată la 5 milioane de lei.
Ionuţ BURCEA

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită