Web Analytics
scris duminică, 19.07.2020

Un mort și doi răniți, după ce o mașină s- a răsturnat pe Transfăgărășan

Accident rutier, pe DN7C -Transfăgărășan, duminică dimineață, soldat cu 3 victime: un mort și doi răniți. În urma accidentului, Transfăgărășanul a fost blocat aproximativ 3 ore.

Un mort și doi răniți, după ce o mașină s- a răsturnat pe Transfăgărășan

Un autoturism cu trei pasageri s- a răsturnat și a intrat în stâncă, aproape de cabana Capra. Victimele nu erau din Argeș. Șoferul este singurul care nu a avut centură și a fost aruncat afară din mașină. A fost declarat decedat după ce s- au efectuat manevre de resuscitare. Celelalte două persoane, doi bărbați de 39 și 18 ani, din Bacău, au fost transportați la Spitalul din Curtea de Argeș în stare gravă.

Primii care au ajuns la accident au fost angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență de la Cota 2000, care i-au chemat pe salvamontiști. Din primele cercetări, se pare că șoferul de 28 de ani, din Suceava, nu ar fi adaptat viteza într- o curbală la stânga, carosabilul era umed, iar mașina s- a răsturnat în gol câțiva metri, aterizând tot pe șoseaua șerpuită.

În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieșit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori, iar ulterior s-a oprit mai jos pe carosabil.
În autoturism se aflau 3 bărbați, dintre aceștia, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat.
La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând ulterior deplasarea spre spital.
Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.
La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare, aceștia vor fi transportați mai departe la spital de către echipajele medicale, a transmis ISU Argeș.

Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, plus un echipaj SAJ.

Surse foto: ISU și IPJ  Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...