Web Analytics
scris joi, 13.06.2024

Un medic şi-a atacat colegii cu spray lacrimogen, pe holul Ambulanţei Braşov

Atac şocant şi neobişnuit la Ambulanţa Braşov. Şapte cadre medicale au avut nevoie de primul ajutor după ce s-a dat cu spray lacrimogen pe holurile instituţiei. Autorul ar fi chiar unul dintre colegii lor, medic. Presupusul agresor şi-a pierdut urma şi acum e căutat de poliţie.
Atacul s-a petrecut dimineaţa. Mai mulţi medici şi asistente au început brusc să se simtă rău. „Am început să tuşesc, eu fiind într-un birou. Am observat că se auzeau şi din celelalte birouri persoanele tuşind foarte tare. Am luat o gură de apă, însă nu m-am liniştit. Instinctul a fost de a vomita”, povesteşte o ambulanţieră.

Un medic şi-a atacat colegii cu spray lacrimogen, pe holul Ambulanţei Braşov

Citește și: Tudor Pendiuc iese din închisoare
În plus, angajaţii au simţit un miros înţepător şi au început să lăcrimeze. Speriaţi, oamenii au fugit din clădire la aer curat. „De pe hol a pătruns în interiorul birourilor un gaz de aspectul unui fum, iritant, care imediat a creat senzaţii de sufocare, tuse, roşeaţa obrajilor, a feţei, lăcrimare. Am fost prima persoană care am ieşit. Fiind astmatică, am intrat în panică să nu mă sufoc”, spune dr. Steluța Coțiu, director medical Ambulanța Brașov. Gazul iritant a fost pulverizat la etajul unu din clădirea administrativă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Braşov. Au fost chemaţi în ajutor alţi doctori ca să le acorde îngrijiri medicale.

Citește și: A murit Mark James, compozitorul hiturilor „Suspicious Minds” şi „Always on my mind”
Cadrele medicale bănuiesc că în spatele atacului se află, culmea, un coleg, medic de urgenţă şi el. Nu ar fi la primele gesturi de acest fel, reclamă oamenii. Poliţiştii au început cercetările.”Față de sesizarea primită, la fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul secției și, la acest moment, se efectuează verificări pentru lămurirea stării de fapt semnalate, la finalizarea cărora vor fi dispuse măsurile legale”, arată IPJ Brașov. Medicul acuzat are telefonul închis şi ar fi plecat din oraş. Dacă va fi găsit vinovat, se va alege cu dosar penal şi ar putea fi suspendat din funcţie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită