Web Analytics
scris joi, 01.02.2024

Un liceu din Pitești a intrat în reabilitare energetică. Finanțarea este nerambursabilă

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” a intrat în renovare energetică. Lucrările au fost demarate din 3 ianuarie 2024 și ar trebui să fie gata, conform proiectului, peste zece luni. În prezent se lucrează la etajul al doilea, la desfaceri, demolări și la montajul instalației electrice interioare. Finanțarea este nerambursabilă, prin PNRR.

Un liceu din Pitești a intrat în reabilitare energetică. Finanțarea este nerambursabilă

Citește și Un nou proiect în colaborare româno-olandeză cu elevi de la Câmpulung

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 6.358.957,90 de lei (cu TVA) și cuprinde următoarele lucrări: realizare termosistem la fațade din vată minerală bazaltică – grosime de 15 cm; înlocuire tâmplărie exterioară existentă cu tâmplărie din aluminiu cu geam termoizolant triplu; căptușirea conturului tâmplăriei cu material termoizolant ignifugat; modernizarea sălilor de clasă și a laboratoarelor (înlocuire parchet, finisaje interioare, înlocuire uși); modernizarea grupurilor sanitare; modernizarea instalației de apă caldă de consum; înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu corpuri de iluminat economice; instalarea unui sistem de ventilare mecanică locală cu recuperare de energie termică; instalarea unui sistem fotovoltaic și a unui sistem de panouri solare;instalarea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice, cu minimum 2 puncte de încărcare / stație.

Citește și Grupul „Natisan” a cumpărat sediul „Asirom” din Piteşti

Executantul lucrărilor este OPTIM MANAGEMENT & ENGINEERS S.R.L., contractul de proiectare și execuție de lucrări fiind în valoare de 5.764.956,25 de lei (cu TVA), cu o durată de execuție de 10 luni de la începerea lucrărilor, transmite Primăria Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *