Web Analytics
scris vineri, 17.11.2023

Un libanez și o româncă, ridicați de polițiști într-un dosar de trafic cu mașini furate

Un libanez și o româncă, acuzaţi că fac parte dintr-o reţea de traficanţi de maşini scumpe, furate din Italia, au ajuns în arest. Un alt treilea suspect a reuşit să fugă din ţară.

Un libanez și o româncă, ridicați de polițiști într-un dosar de trafic cu mașini furate

Citește și: Argeş. Tatăl şi-a violat fiicele minore! A ajuns unde îi e locul


Potrivit autorităţilor, respectivii au înmatriculat mai multe vehicule în baza unor acte false, chiar dacă au aceleași serii de identificare cu ale unor autoturisme înmatriculate în Italia şi Polonia. În urma anchetei Serviciului Furturi Auto București, la care au colaborat Interpolul și poliția italiană, s-a aflat că mai multe mașini scumpe înmatriculate aici în ultimul an au fost declarate furate în Peninsulă.

Citește și: Hoți prinși la Bascov. Unul din ei a fost reținut


Un libanez, un irakian și o româncă, partenera de viață a unuia dintre bărbați, s-ar fi ocupat de înmatriculări cu ajutorul unor cunoscuți, oferindu-le funcționarilor acte de proveniență falsificate. Două dintre vehicule ar fi fost vândute apoi unor cumpărători de bună credință. Unul dintre aceştia este un om de afaceri irakian stabilit în România. Până acum, libanezul și românca au fost reținuți de procurori pentru înşelăciune și fals. Au refuzat însă să dea informații despre întreaga filieră de hoţi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *