Web Analytics
scris marți, 07.11.2023

Un jurnalist din Clubul de Presă, în greva foamei la DNA. Mărturiile sale, ignorate de instituție 

Un jurnalist face greva foamei în fața DNA după ce ani la rând mărturiile sale au fost ignorate sau răstălmăcite de instituție. 

Un jurnalist din Clubul de Presă, în greva foamei la DNA. Mărturiile sale, ignorate de instituție 

Jurnalistul Alexandru Căutiș, membru al Clubului de Presă, a intrat în greva foamei și protestează în fața DNA. Acesta acuză procurorii anticorupție din Constanța că interpretează eronat mărturiile șefilor de instituții. Cazul care trebuia rezolvat de acum trei ani privind plajele din 2 Mai și Vama Veche a fost clasat ca acestea să rămână la anumiți primari, spune jurnalistul. 

Citește și Polițist local din Pitești, în comă după ce a fost lovit de un tânăr

În mod normal, ar fi trebuit ca DNA serviciul teritorial Constanța să-și facă treaba în cei trei ani de când tot le trimit plângeri, dovezi, nume de martori. Complicitatea unor procurori, chiar a procurorului șef din Constanța, complice cu cei care au făcut aceste hoții.

Am fost stupefiat pentru că DNA Constanța își permite să răstălmăcească mărturiile. Au răstălmăcit mărturia șefului OCPI Constanța, dovezile Apele Române, propriile mele declarații. Au dat clasare pe situația plajelor din Vama Veche și 2 Mai, care sunt de ani de zile în patrimoniul comunei. Sunt ținute blocate de către Primăria Limanu.”

Alexandru Căutiș, membru în Clubul de Presă, explică pe larg cazul incredibil pentru care protestează.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită