Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Un italian din top 10 cei mai buni pizzeri din lume vine la Câmpulung

În această săptămână, la invitația fostului consilier județean Leonard Soare, inițiator a multiple proiecte europene de înfrățire cu țări din UE, un grup de italieni din Puglia sosește la pensiunea „Piscul Soarelui” din Godeni, deținută de familia Soare. Unul dintre ei este Toni Resta, un vestit „pizzaiolo” ce deține un restaurant cu cea mai bună pizza din zona în care trăiește Albano Carisi, celebrul cântăreț.

Un italian din top 10 cei mai buni pizzeri din lume vine la Câmpulung

Antonio Resta a participat recent la Campionatul Mondial de Pizza 2023, acolo unde a fost desemnat printre primii zece cei mai buni pizzeri din lume la prepararea de pizza „Napoletana”, din aproximativ 700 de participanți provenind din 52 de țări.
Antonio Resta dorește să inițieze în viitor cursuri pentru argeşenii care doresc să practice meseria asta. Pentru început va avea o scurtă demonstrație de preparare a unei pizza napoletane la restaurantul „Koket” din Câmpulung, iar în viitor și la Pensiunea „Piscul Soarelui”.

Citește și Start pentru o nouă ediție a programului de leadership personal adresat elevilor de liceu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită