Web Analytics
scris marți, 01.08.2023

Un individ violent a atacat o șoferiță și pe polițiștii care i-au sărit în ajutor femeii

Un individ violent a atacat o șoferiță și pe polițiștii care i-au sărit în ajutor femeii

În ziua de 01 august, un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care se deplasa dinspre Curtea de Argeș către Albeștii de Argeș, pe DN 7C, a observat în trafic o persoană care se izbea de un autoturism oprit pe carosabil, la volanul căruia de afla o femeie. La sosirea polițistului, bărbatul în cauză a început să se manifeste agresiv verbal și să adreseze injurii, atât polițistului, cât și conducătoarei autoturismului.

Citește și Percheziții în Argeș și Mehedinți. Prejudiciu de peste 7 milioane de lei

A fost solicitat sprijin, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj cu doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș (echipaj mixt), precum și un alt polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, l-au imobilizat, încătușat și apoi condus pe bărbat la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

În timpul imobilizării, unul dintre polițiștii rutieri, a fost rănit la o mână iar cel în cauză a adresat injurii și amenințări polițiștilor prezenți.

Citește și Conducea la Pitești făcând drifturi! Agresivitatea l-a costat permisul, plus o amendă

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

De asemenea, tânărul de 21 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, va fi condus la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...