Web Analytics

Un fotbalist de 26 de ani a murit după ce a leșinat în timpul meciului

de | 16.04.2024 08:50 | Actualitate, Home, Sport

Un fotbalist în vârstă de 26 de ani, de la o echipă din divizia a cincea a campionatului Italiei, a murit după ce s-a prăbuşit duminică în timpul unui meci lângă Florenţa, a anunţat luni, pe Facebook, primarul localităţii în care îşi are sediul clubul la care era legitimat jucătorul, scrie ANSA.

Citește și: Horia Constantinescu a demisionat din funcţia de preşedinte al ANPC

Mattia Giani s-a simţit rău în timpul meciului dintre Castelfiorentino şi Lanciotto Campi, pe stadionul municipal din Campi Bisenzio. Giani a fost transportat de urgenţă la spitalul Careggi din Florenţa, iar partida nu s-a mai reluat, notează Agerpres. Primarul din Castelfiorentino, Alessio Falorni, a declarat luni că jucătorul a murit la spital.

”Fotbalistul de 26 de ani, care duminică după-amiază a acuzat probleme în timpul meciului dintre Castelfiorentino United (echipa sa) și Lanciotto Campi, a murit luni dimineață la spitalul Careggi. S-a simțit rău după aproximativ douăzeci de minute de la fluierul de start: și-a pus mâna pe piept și apoi s-a prăbușit pe pământ. Paramedicii au intervenit pe stadionul Campi Bisenzio unde se disputa meciul, l-au transportat in condiții disperate la spital”, a scris clubul, într-un comunicat emis pe rețelele sociale.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *