Web Analytics
scris sâmbătă, 01.04.2023

Un fost campion, răpus de o boală incurabilă la doar 35 de ani

Un campion de numai 35 de ani a murit răpus de o boală incurabilă, potrivit realitateasportiva.net. Fostul judoka bihorean Adrian Merge a încetat din viață, anunțul fiind făcut de fostul lui club, CSM Oradea. Adrian Merge renunțase la sportul de performanță în urmă cu mai puțin de 5 ani, după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Potrivit unor surse din anturajul fostului sportiv, el a decedat azi-noapte.

Un fost campion, răpus de o boală incurabilă la doar 35 de ani

Citește și: Un tren a lovit un tir. 4 oameni au fost răniți

Adrian Merge a fost multiplu campion naţional, la toate categoriile de vârstă, copii, cadeţi, juniori şi seniori. A fost medaliat şi la alte competiţii naţionale şi balcanice, atât la juniori, cât şi la seniori. În 2011 el a participat la CM de la Paris, la categoria 73 kg. la acea competiție, România a cucerit două medalii de bronz, prin Andreea Chițu (52 kg) și Corina Căprioriu (57 kg). Cel mai important rezultat pe plan internaţional al lui Adrian Merge a fost în anul 2004, la Rotterdam, când a câștigat bronzul european la cadeţi. Funeraliile au loc duminică, de la ora 15:00, la Capela Orășenească din Cimitirul Municipal Oradea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...