Un film premiat la Gala UCIN vine duminică la Piteşti

de | 16.10.2020 10:30 | Cultura, Home

Duminică, 18 octombrie, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional – Cinematograful ”București” din Pitești va fi difuzat filmul ”Creativ”. Documentarul spune povestea grupului de jazz format din pianistul Harry Tavitian și percuționistul Corneliu Stroe, un duo care a făcut carieră în România, dar și în plan internațional în anii optzeci. Proiecția va fi urmată de o sesiune Q&A cu regizoarea acestui film, piteșteanca Ioana Grigore.
Pe 21 septembrie a.c, filmul „Creativ” a obținut Premiul pentru cel mai bun documentar de scurtmetraj în cadrul Galei UCIN (Uniunea Cineaștilor din România, n.red.). Festivitatea a avut loc la Teatrul Național București, iar juriul a fost condus de cunoscutul regizor Stere Gulea.
Ioana Grigore are 26 de ani, este absolventă a Colegiului ”Zinca Golescu” din Pitești și a studiat Regie Film la U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” București.
M.S.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: documentarul creativ,gala ucin,ioana grigore

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...