Web Analytics
scris miercuri, 10.04.2024

Un elev de 13 ani şi-a şantajat profesoara cu poze indecente cu fiica ei

Un elev de 13 ani de la un liceu din Braşov și-a şantajat o profesoară. I-a spus că face publice fotografii indecente cu fiica acesteia. Profesoara, care propusese împreună cu alţi colegi măsuri dure împotriva adolescentului, l-a reclamat imediat la poliţie, care a deschis un dosar penal în rem pentru amenințare.

Un elev de 13 ani şi-a şantajat profesoara cu poze indecente cu fiica ei

Citește și: Unul dintre cei mai mari hocheiști români a încetat din viață

Elevul avea deja nota scăzută la purtare. Tocmai de la această decizie a conducerii școlii ar fi degenerat situația. „Inițial, profesorii de la clasa elevului respectiv au sesizat faptul că elevul deranjează orele, că are un comportament necorespunzător la ore și atunci consiliul profesorilor clasei a decis scăderea notei la purtare și monitorizarea comportamentului elevului. După două sau trei luni de monitorizare au constatat că s-au înrăutățit lucrurile și evident că au rămas, în continuare, cu decizia de a-i scădea nota la purtare chiar la nota patru. Din acel moment lucrurile au degenerat”, a declarat Valentin Bucur, purtător de cuvânt IȘJ Brașov.

Citește și: Răsturnare de situaţie! Instanţa a anulat sentinţa şi acordul de recunoaştere a vinovăţiei în dosarul de delapidare al fostului economist de la ADI Argeş

Ulterior, elevul a trecut la amenințări adresate, în particular, profesoarei de istorie. Adolescentul și-ar fi șantajat dascălul căruia i-a transmis că, dacă nu va primi o notă mai bună la istorie, va face publice poze cu fiica femeii în ipostaze intime. Profesoara s-a adresat mai întâi autorităților și a anunțat apoi și conducerea școlii. Poliția Brașov a deschis un dosar în rem pentru amenințare. „Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Brașov au fost sesizați cu privire la incident și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt și dispunerii, în consecință, a măsurilor legale ce se impun. În cauză, față de sesizarea primită, a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări, în rem la acest moment, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a transmis, pentru sursa citată, Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, conform digi24.ro.

Citește și: Dr. Mioara Pavelescu, fostă Motoc, condamnată la şase ani închisoare pentru delapidare în formă continuată

Cel acuzat are o altă versiune – copila, elevă în clasa a cincea, i-ar fi trimis, din proprie inițiativă, poze cu ea dezbrăcată, ca semn de iubire. Băiatul nu le-a folosit, ba chiar le-a șters din telefon. Ancheta va lămuri exact situația.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole