Web Analytics
scris luni, 22.07.2024

Un drum forestier s-a surpat în Argeș, mașini avariate și zeci de copaci prăbușiți în urma furtunilor de duminică

Zece județe și Capitala au fost afectate de vremea extremă. Pompierii salvatori din județele aflate sub atenționarea de vreme extremă au intervenit, duminică, pentru limitarea și înlăturarea efectelor care să pună în pericol vieți și bunuri, a transmis IGSU. Astfel, pentru gestionarea cu eficiență a fenomenelor prognozate au fost activate grupele operative și București și zece județe: Alba, Argeș, Bacău, Buzău, Cluj, Hunedoara, Ilfov, Iași, Satu Mare și Vrancea.

Un drum forestier s-a surpat în Argeș, mașini avariate și zeci de copaci prăbușiți în urma furtunilor de duminică

Potrivit unui comunicat al IGSU, ”în contextul fenomenelor hidrometeorologice, în intervalul orar 07.00 – 21.00, s-au înregistrat efecte în 17 localități din 10 județe: Alba, Argeș, Bacău, Buzău, Cluj, Hunedoara, Ilfov, Iași, Satu Mare, Vrancea și municipiul București. Pompierii au intervenit în sprijinul populației pentru evacuarea apei din 5 case și 4 curți, precum și  pentru degajarea a 20 copaci prăbușiți. În urma acestor efecte, 7 autoturisme au fost avariate”. Potrivit unui grup de InfoTrafic de pe o rețea socială, în București, un copac a căzut pe Șoșeaua Kiseleff, vis a-vis de Muzeul Antipa.

Citește și: Bărbat de 59 de ani, mort pe munte, după ce i s-a făcut rău

Potrivit sursei menționate, o situație deosebită s-a produs în localitatea Nucșoara din județul Argeș, unde un drum forestier s-a surpat. ”Din această cauză, 2 autoturisme cu 4 persoane au rămas blocate. În scurt timp, drumul a fost deblocat și cele 2 autoturisme au putut continua deplasarea. Cele 4 persoane nu au avut probleme medicale”, au mai transmis IGSU, care a precizat că ”în urma manifestării efectelor vremii nefavorabile nu au fost persoane rănite”.

Citește și: Cazul homosexualului pedofil Kristof Lajos: Din cauza lui, Asistența Socială luase copilul de la familie

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...