Un cunoscut lanț de magazine retrage de la comercializare un lot de pipote de pui contaminate cu Salmonella

de | 4.12.2021 11:24 | Home, Politica si Administratie

Profi retrage de la comercializare un lot de pipote de pui, după ce s-a constat că sunt contaminate cu Salmonella, anunță Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba de un lot de pipote de pui Copanex Ograda, din Polonia, congelate, la 500g . Numărul lotului este 301021. „Vă informăm că s-a inițiat retragerea de la comercializare a produsului menționat mai sus, că urmare a evidentierii prezenței Salmonella enteritidis”, a transmis instituția într-un comunicat de presă postat pe site-ul ANSVSA.

CITEȘTE ȘI: Se oprește apa în mai multe localități din Argeș! Care sunt zonele afectate

Persoanele care care au achiziționat produsul nu trebuie să îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în oricare magazin PROFI. „Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, potrivit sursei citate.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...