Web Analytics
scris joi, 11.05.2023

Un copil de 7 ani a fost prins cu o armă airsoft în ghiozdan

Un elev de 7 ani din Constanța la venit la școală cu o  armă airsoft. La ora de sport, profesorul a depistat arma, deși aceasta părea să fie cât copilul de mare.

Un copil de 7 ani a fost prins cu o armă airsoft în ghiozdan

Citește și: Reținut la Pitești pentru acte de exhibiționism pe stradă!

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, joi, că poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către directorul Şcolii Generale nr. 33 Anghel Saligny Constanţa, cu privire la faptul că un copil de 7 ani, elev al şcolii respective, ar fi introdus, în incinta unităţii de învăţământ, o armă. Totul s-a întâmplat miercuri, când copilul a venit la școală cu armele lui de jucărie într-o sacoșă, în care se afla însă și arma tatălui – cu lunetă, de tip airsoft. Acesta ar fi cumpărat-o acum câțiva ani de pe site-ul de vânzări online OLX.  Profesorul de sport l-a văzut, i-a luat arma și a anunțat a doua zi – joi – conducerea unității de învățământ.

Citește și: O familie a ajuns la spital după ce a mâncat ciorbă preparată cu insecticid

“Patrula mixtă deplasată la faţa locului, formată din poliţist şi jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, a constatat că, la data de 10 mai, în jurul orei 17.00, minorul ar fi introdus, în unitatea de învăţământ, o armă cu lunetă de tip airsoft (neletală şi nesupusă autorizării), aceasta fiind ridicată de un cadru didactic”, a transmis IPJ Constanţa.  Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, iar în cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole