Web Analytics

Un consilier județean are nevoie urgentă de sânge

de | 4.03.2020 13:21 | Actualitate

Consilierul județean Adrian Ștefan este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și are nevoie urgentă de sânge. Cei care vor să ajute pot merge în fiecare zi la Centrul de Transfuzii din Pitești. Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș. Consilier județean din 2011, Adrian Ștefan a fost și președintele CS Dacia Mioveni 2012.

Apel umanitar: Un coleg grav bolnav ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE!

Colegul nostru, consilierul judeţean Adrian Ştefan, trece prin momente de grea încercare. În prezent, acesta este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE!

De trei luni, Adrian Ștefan luptă să trăiască. În tot acest timp, a trecut printr-o infecție pulmonară puternică și a fost în comă indusă mai mult de 14 zile. Familia anunță că, în acest moment, starea colegului nostru este stabilă, însă este în continuare intubat și supus permanent procedurilor de dializă. Procesul de dezintubare necesită o traheostomie. Întrucât sistemul imunitar este foarte slăbit și nivelul de trombocite din organism este foarte scăzut, ADRIAN ȘTEFAN ARE NEVOIE DE SÂNGE!

Facem apel la toți cei care doresc să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină) să meargă în fiecare dimineață la Centrul de Transfuzii din Pitești, cu mențiunea obligatorie că donarea se face pentru Ștefan Adrian, Spitalul Colentina București.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

De asemenea, și primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a pornit o campanie umanitară pentru Adrian Ștefan.

Colegul nostru, Adrian Ştefan – Director comercial la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE! După mai bine de trei luni de grele încercări și proceduri medicale, familia anunță că, în acest moment, starea colegului nostru este stabilă, însă este în continuare intubat și supus permanent procedurilor de dializă, sistemul său imunitar este foarte slăbit, iar nivelul de trombocite din organism este foarte scăzut.
Facem apel la toți cei care doresc să doneze sânge – indiferent de grupa sanguină, să meargă în fiecare dimineață la Centrul de Transfuzii din Pitești, Str. Negru Vodă nr. 43, tel. 0348 430639, cu mențiunea obligatorie că donarea se face pentru Ștefan Adrian, Spitalul Colentina București – medic Iliescu Lelia, ATI1, Corp B.
Pe data de 11 martie, cu sprijinul CTS Pitești, la Spitalul Mioveni va avea loc o acțiune de donare de sânge pentru Adrian Ștefan, unde donatorii cu grupa de sânge A, RH Negativ vor avea prioritate!
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii