Web Analytics
scris vineri, 29.03.2024

Un comisar de poliţie din Gorj a refuzat să fie testat antidrog în trafic: „Dau greş adesea”

Un comisar de poliţie din Gorj a refuzat să fie testat antidrog şi spune că testele pentru depistarea stupefiantelor care li se fac şoferilor în trafic dau de ce cele mai multe rezultate greșite.

Un comisar de poliţie din Gorj a refuzat să fie testat antidrog în trafic: „Dau greş adesea”

Citește și: Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu. Decizia este definitivă


Comisarul de poliție Cristinel Tănase, șeful Poliției din Rovinari, a fost oprit în trafic de colegii de la poliția Rutieră din Gorj. L-au pus să sufle în alcooltest care a indicat valoarea zero. Pentru testul de drugtest, comisarul a refuzat precizând că are cunoștință de faptul că acest test rapid poate da eroare, în sensul în care apare pozitiv la anumite substanțe, deși nu le-a consumat.

Citește și: Dealer de droguri prins în camera unui cămin studențesc


Acesta susține că testele rapide de drugtest pot indica valori și dacă ai consumat o gumă de mestecat sau ai folosit apă de gură. În aceste condiții, a refuzat să sufle în drugtest și a solicitat să meargă la spital pentru prelevarea probelor de sânge. Rezultatele au fost negative, iar polițiștii de la Rutieră nu i-au putut deschide dosar penal, considerând că nu a existat un refuz de recoltare a probelor biologice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *