Web Analytics

Un cerşetor român din Florida, investigat de FBI! A făcut o avere din mila oamenilor

de | 7.01.2023 20:00 | Actualitate, Home

Un român în vârstă de 22 de ani, poreclit „Johnny Violeta”, care a emigrat ilegal în SUA, este anchetat de FBI pentru fraudă şi solicitarea nejustificată de donaţii, scrie wptv.com, citat de digi24.ro.

Citeşte şi: Accident cu trei mașini, în Argeș. Un bărbat a murit

„Johnny Violeta” era stabilit în statul Florida, cânta la vioară şi cearea bani în parcarea unui magazin din Palm Beach. Pe nişte pancarte ale sale scria că are un copil bolnav pentru care cere bani.

Nu trebuia să mintă că are un copil bolnav sau măcar că are un copil. Cred că oamenii i-ar fi dat bani oricum„, a declarat o femeie care s-a întâlnit cu el. Când poliţiştii au venit să-l verifice, în urma unor reclamaţii, românul a vrut să plece cu maşina sa, un Ford Explorer, însă a fost oprit de agenţi. La percheziţie, în portbagaj avea sume mari de bani, haine de firmă, dar şi extrase bancare care arătau că în contul său intraseră 80.000 de dolari doar în 2022.

Românul a recunoscut că nu are un copil şi că a strâns din mila oamenilor şi câte 100.000 de dolari pe an. Cazul a fost preluat de FBI, potrivit sursei citate.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *