Web Analytics
scris miercuri, 12.07.2023

Un centru de vârstnici din Argeș e suspendat temporar! Ce nereguli au fost găsite

Miercuri au fost făcute controale în 12 centre din Argeș, private și de stat, pentru vârstnici, dar și pentru copii și adulți cu dizabilități. Un centru pentru vârstnici este suspendat temporar și a primit amendă după ce acolo au fost găsite mai multe probleme.

Un centru de vârstnici din Argeș e suspendat temporar! Ce nereguli au fost găsite

Citește și Poliția Pitești, în control la un imobil presupus a fi azil clandestin

„Un centru pentru vârstnici nu va mai putea funcționa temporar până nu remediază problemele de igienă descoperite de comisia de control. Unitatea nu avea autorizație sanitară de funcționare, personalul era insuficient, nici băile nu erau suficiente, în unele camere era igrasie, tâmplăria era deteriorată. 16 persoane vor fi relocate. Centrul a fost amendat cu 60 de mii de lei și li s-a pus în vedere igienizarea completă a spațiilor. Au fost probleme și la alte centre, 10 din 12, de exemplu, nu aveau autorizație de securitate la incendiu”, a transmis prefectul Radu Perianu.

Citește și 11 azile închise și 25 suspendate, după primele două zile de controale

Instituția Prefectului va transmite și o raportarea cu numărul total al sancțiunilor de astăzi.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Numai stiri cu azile inchise.. Dar sa spuneti si cum se numesc acele azile, in nici o stire nu se scrie.. E normal sa spuneti, ca sa stie lumea sa isi ia rudele inapoi si sa poata sa ii duca undeva unde li se respecta viata pe care o mai au de trait.. Numai jurnalisti prosti pe acest site..

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *