Web Analytics

Un câmpulungean s-a ales cu dosar penal după ce a condus fără permis și i-a mințit pe polițiști

de | 15.10.2020 13:46 | Actualitate

UPDATE, joi, 16:50: Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Un câmpulungean a fost depistat de polițiști în timp ce conducea fără permis de conducere. Mai mult, după ce a fost reținut, tânărul a comunicat datele de stare civilă ale altei persoane. În această dimineață, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri va fi prezentat în fața procurorilor pentru a se lua o măsură preventivă. 
„În cursul nopții de 14 spre 15 octombrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care acționau pe raza localității Vlădești, au depistat un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DC 7 de pe raza localității Vlădești, fără a deține permis de conducere. Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul a comunicat datele de stare civilă ale unei alte persoane.
A fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și fals în declarații, iar cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Sursă foto: IPJ Argeș

M.T.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole