Web Analytics

Un bărbat și-a înscenat răpirea pentru a obține 1500 euro de la mama sa

de | 7.01.2023 13:53 | Actualitate, Home

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, vineri, doi bărbaţi în vârstă de 35 de ani, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, respectiv instigare la şantaj. Unul dintre aceştia și-a înscenat propria răpire pentru a obține 1500 euro de la mama sa.

La Secţia 19 Poliţie București a fost primit un telefon de la o femeie cu privire la faptul că fiul său ar fi fost răpit. Femeia a primit imagini cu el legat de mâini şi de picioare, fiindu-i solicitaţi 1.500 de euro pentru a-l elibera. Polițiștii au identificat adresa unde s-ar fi săvârșit fapta. Însă, înainte de momentul intervenţiei, bărbatul a sesizat prin 112 că a fost lipsit de libertate, indicând o adresă din Sectorul 5, unde se aflau mai multe persoane.

Citește și Un bărbat a fost împușcat din greșeală în cap de nepotul său

Potrivit unui comunicat al poliției, citat de Agerpres, bărbatul şi-a înscenat răpirea, cerându-i prietenului său să îl lege de mâini şi de picioare, după care să îl filmeze şi să pretindă de la mama sa 1.500 de euro, în schimbul eliberării sale.

Cei doi bărbaţi au fost reținuți pentru şantaj, respectiv instigare la şantaj.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *