Web Analytics
scris duminică, 24.03.2024

Un bărbat divorțează de soție după ce a aflat  că niciunul dintre cei trei copii ai lor nu este al lui

Chen Zhixian a divorțat de soția sa, alături de care a fost 16 ani, după ce a descoperit că niciunul dintre cei trei copii ai lor nu erau ai lui, într-un caz de divorț foarte mediatizat care a stârnit dezbateri în China.

Un bărbat divorțează de soție după ce a aflat  că niciunul dintre cei trei copii ai lor nu este al lui

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Yu Hua, care este cu opt ani mai tânără decât el, Chen Zhixian s-a căsătorit cu aceasta în decembrie 2007. Nu a apucat să o cunoască cu adevărat, deoarece părinții săi îl presau să se așeze la casa lui, iar ea părea simplă și cu picioarele pe pământ. Yu Hua l-a informat pe Chen că era însărcinată la scurt timp după ce s-au căsătorit, iar el a fost atât de copleșit de vestea că va fi tată încât nu și-a dat seama că soția sa trebuia să fi fost însărcinată atunci când s-au cunoscut. Yu a dat naștere primei lor fiice, iar soțul ei a devenit un șofer de transport de marfă pe distanțe lungi care se întorcea rareori în Dexing, provincia Jianxi.

După ce Yu Hua a mai avut o fiică, Chen a presupus că este a lui, dar în 2019, ea i-a spus că este din nou însărcinată, iar el a suspectat-o de infidelitate. Chen și-a confruntat soția de data aceasta, știind că nu fusese acasă când a fost conceput copilul. Ea a insistat că bebelușul era al lui, iar el a acceptat afirmația ei, având o a treia fiică.

Chen și-a dat seama că soția sa era infidelă în noiembrie 2022. El a descoperit că aceasta avea o aventură cu Wu și că a născut-o pe cea de-a patra fiică într-un spital din orașul Shangrao. Chen a investigat la spital cu un avocat în loc să o confrunte pe Yu Hua. El a descoperit că ea născuse o fetiță în acea lună, dar formularul de externare îl menționa pe el ca tată și avea o semnătură falsă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *