Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Un bărbat din Reșița s-a trezit cu mascații în casă, după ce aceștia au greșit adresa

Incident șocant în Reșița. Un bărbat susține că trupele speciale de intervenție au dat buzna la el în casă, după ce aceștia ar fi greșit adresa. Bărbatul spune că mascații i-au distrus casa și că l-au amenințat cu arma în fața fiicei sale de 4 ani, care ar fi fost martoră la întregul incident.

Un bărbat din Reșița s-a trezit cu mascații în casă, după ce aceștia au greșit adresa

Citește și: Angajații din Sănătate continuă protestele în fața spitalelor


Bărbatul susține că s-a trezit cu poliţiştii de la trupele speciale la uşă, în dimineaţa de 23 februarie, şi că aceştia l-au pus pe burtă, i-au pus pistolul la cap şi l-au ameninţat în faţa copilului său, care are patru ani. Bărbatul a făcut totul public, după ce a postat pe rețelele de socializare imagini surprinse de pe camerele de supraveghere.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş Severin a formulat un punct de vedere după ce imaginile au devenit publice. „În data de 23 februarie, poliţişti de la structurile de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi Poliţiei Municipiului Reşiţa au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Reşiţa, la adresele unor persoane bănuite de furt calificat. În cauză, există presupunerea rezonabilă că, în luna ianuarie 2024, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, ar fi sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei dintr-un autoturism. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum şi alte probe şi mijloace materiale de probă, persoanele în cauză fiind conduse la audieri. Cu privire la informaţiile postate pe reţeaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun”, transmit oficialii instituţiei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *