Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Un bărbat din Mioveni a fost arestat 30 de zile pentru că și-a bătut concubina

Un bărbat din Mioveni a fost arestat 30 de zile pentru că și-a bătut concubina

Polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Orașului Mioveni au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub forma lovirilor sau altor violențe.


Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 20 aprilie, în jurul orei 20:00, în timp ce se aflau pe raza orașului Mioveni, o femeie de 28 de ani ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 34 de ani, din Mioveni. Imediat după producerea incidentului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.


De asemenea, femeia a prezentat un certificat medico-legal, prin care au fost evaluate leziunile suferite în urma agresiunii. Acesteia i-au fost asigurate măsuri specifice de protecție socială, de către Direcția de Asistență Socială Mioveni.

Citește și Argeș. Bărbat imobilizat de polițiști. Ce voia să facă


În ziua de 23 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de 24 aprilie, cel în cauză a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *