Web Analytics
scris sâmbătă, 30.03.2024

Un bărbat a ameninţat că aruncă în aer un bloc întreg, în Mureș

Alertă sâmbătă dimineaţă, după ce un bărbat din Târgu Mureş a ameninţat că aruncă în aer un bloc întreg, deschizând robinetul de la gaz. La fața locului au fost trimiși imediat mai mulți poliţişti, negociatori, dar și pompieri. Din fericire, aceștia au reușit să împiedice o posibilă tragedie. Bărbatul, care era foarte agitat, din câte se pare în urma unui conflict familial, a fost preluat de către autorităţi şi dus la o unitate medicală. Poliția a deschis un dosar penal.

Un bărbat a ameninţat că aruncă în aer un bloc întreg, în Mureș

Citește și: Scandal la spitalul Sfântul Pantelimon: Aparatură stricată, asistenți angajați fără concurs


„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat intenţionează să declanşeze o explozie prin deschiderea robinetului de gaz într-un bloc de locuinţe. La faţa locului, s-au deplasat de îndată reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, echipaje de poliţie, precum şi negociatori”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Mureş.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul are 49 de ani şi a devenit violent şi agitat în urma unui conflict cu mama sa. Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, după ce acesta şi-a agresat mama.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *