Web Analytics

Un bărbat a accesat o reclamă pe o reţea de socializare și a rămas fără 9.000 lei

de | 21.06.2023 20:32 | Actualitate, Home

Poliţiştii caută persoane bănuite că ar fi înşelat un bărbat care a accesat o reclamă postată pe o reţea de socializare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna. Bărbatul a rămas fără 9.000 de lei, după ce a accesat o reclamă.

Citește și: Un urs a traversat o gospodărie din Mărăcineni și a fugit după ce a fost speriat de localnici

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Baraolt au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a accesat o reclamă pentru un site de tranzacţionare electronică cu valori, postată pe o reţea de socializare, iar ulterior, ar fi fost contactat telefonic de către o persoană care i-ar fi solicitat să efectueze o plată de 250 de euro pentru contravaloarea unor servicii oferite prin site-ul respectiv.

Citește și: Piteștean judecat pentru că și-a lovit fosta soție, deși era sub ordin de protecție

„După ce a efectuat plata, bărbatul a fost contactat telefonic de mai multe ori, de pe mai multe numere de telefon, de către diferite persoane care i-au solicitat sub diferite pretexte toate datele personale, precum şi permisiuni pentru a accesa telefonul său de la distanţă prin intermediul unei aplicaţii. Persoana vătămată s-a conformat solicitărilor şi a prezentat prin intermediul camerei telefonului mobil cardurile bancare personale şi coduri de acces primite prin mesaje de la o instituţie bancară. Ulterior, persoana vătămată a constatat că din contul său bancar, în afara plăţii de 250 euro pe care a efectuat-o personal, a mai fost efectuată o altă plată în valoare de 9.200 lei pentru care nu şi-a exprimat acordul”, se arată într-un comunicat de presă. Cercetările sunt continuate pentru înşelăciune în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului, transmit poliţiştii.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *