Web Analytics
scris marți, 08.11.2022

Un băiat de 13 ani, fiu de preot, și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu iubita

Un adolescent de 13 ani, fiu de preot, a căzut de pe clădirea unei foste maternități. Minorul și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri. Din primele informaţii, ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu prietena sa. El ar fi plecat de acasă seara și le-a spus părinților că merge să se plimbe. Mama acestuia, văzând că nu răspunde după un anumit timp la telefon, a plecat în căutarea lui, folosindu-se de o aplicație pe care o avea instalat pe telefonul acestuia. L-a găsit în curtea fostei maternități, cu răni la nivelul capului.

Un băiat de 13 ani, fiu de preot, și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu iubita

Citește și: Autorul accidentului mortal de la Dobrești a fost externat

„La data de 7 noiembrie a.c., ora 22.50, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire din municipiu. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21.00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe.

Citește și: Pitești. Un elev a fost umilit și bătut, pe stradă, de colegii de clasă

Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. De asemenea, la fața locului s-a prezentat un echipaj S.A.J., care a constatat decesul minorului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, este comunicatul poliției.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită