Web Analytics
scris luni, 04.09.2023

Un argeșean e dublu campion mondial la skanderbeg

Argeșeanul Viorel Dobrin a devenit dublu campion mondial la Skanderbeg! Sportivul originar din Poiana Lacului a câștigat, recent, în Kazakhstan, al doilea titlu de campion mondial la Skanderbeg.

Un argeșean e dublu campion mondial la skanderbeg

„Performanța sa este cu atât mai mare cu cât, de această dată, a câștigat medalia de aur la brațul drept, devenind practic cel mai bun sportiv din lume la ambele brațe! La aceeași competiție a câștigat bronzul și la brațul stâng!
Mă bucur enorm pentru această reușită și se dovedește încă o dată că investim în sportivi și în cluburi de succes, pentru că și anul acesta Consiliul Județean Argeș a sprijinit derularea Cupei României la Skanderbeg la Pitești, sub organizarea Clubului Armbenders Viorel Dobrin. Clubul lui Viorel Dorbrin a fost anul acesta singurul club cu cele mai bune performanțe din țară: 10 medalii la Campionatul European – Campionii Cupei României a Skanderbeg, două medalii la seniori la Campionatul Mondial”
, a transmis vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu.

Citește și O polițistă din Mioveni este campioană națională la darts

La competiția de la Almaty, Kazakhstan, trei sportivi din Argeș au făcut parte din lotul României: Nedelescu Alin la tineret, Dobrin Andreea la senioare și Viorel Dobrin la Seniori.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *