Web Analytics

Un argeşean, acasă la celebrul Al Bano

de | 13.09.2018 14:00 | Actualitate

Leonard Soare, președintele Comunității Montane Iezer Muscel, i-a făcut o vizită, săptămâna trecută, celebrului cântăreț italian Al Bano. Argeșeanul nostru din Godeni a mers împreună cu soția sa în Italia, Provincia Brindisi, la invitația unor prieteni italieni.

La Cellino San Marco, la prânz cu Al Bano

„Am avut o săptămână de vacanță în Provincia Brindisi, la invitația unor prieteni italieni, pe care i-am cunoscut cu ocazia diverselor proiecte de înfrățire pe care le-am inițiat de-a lungul ultimului deceniu. Am fost invitat, într-una din zile, să vizităm ferma lui Albano Carrisi, la Cellino San Marco, și să luăm prânzul la restaurantul artistului. Cu această ocazie, prietenul meu italian ne-a prezentat lui Albano, care a fost foarte încântat să vină la masa noastră și să stăm de vorbă. Albano ne-a întâmpinat cu «bună ziua» și «mulțumesc»”, ne-a spus Leonard Soare.
Cântărețul și actorul Albano Carrisi, cunoscut drept Al Bano, are 75 de ani, iar zilele trecute a susținut un concert la Alba Iulia, orașul unirii. Artistul este cunoscut pentru melodii celebre, precum „Felicita”, „Sempre, sempre” sau „Liberta”. Cântărețul italian este și viticultor, iar Leonard Soare i-a vizitat ferma viticolă și cea de măslini pentru a treia oară. De fapt, fostul consilier județean are mai multe parteneriate între localitățile din provincia în care locuiește cântărețul Al Bano și România, materializate prin proiecte europene de înfrățire.

„A avut numai cuvinte frumoase despre România și ne-a dat să degustăm din vinurile sale”

L-am întrebat pe Leonard Soare despre întâlnirea sa cu celebrul cântăreț, iar acesta ne-a povestit despre subiectele pe care le-au abordat. „Am degustat din vinurile date de podgoria lui și l-am felicitat pentru întreaga sa activitate muzicală, fiind fani ai lui și ai Rominei. Melodia mea preferată din repertoriul lui este «Felicita». A stat cu noi la masă în jur de 25 de minute, având și alți oaspeți care-l așteptau. Era foarte bucuros că ne-a întâlnit și a avut numai cuvinte frumoase despre România. I-am spus că avem o pensiune agroturistică la Godeni și poate, odată, va accepta să ne facă o vizită cu ceilalți prieteni. Ne-a mai spus că i-a făcut plăcere să cânte de câteva ori cu Paula Seling”, povestește Leonard Soare.
Artistul italian este despărțit de fosta sa soție, cântăreața Romina Power. Din discuția pe care a avut-o cu Leonard Soare, reiese că o altă căsătorie nu ar fi de actualitate în acest moment.

***

Leonard Soare este fondatorul PNL în Argeș și fost consilier județean în 6 mandate, între 1992-2016. Este președintele Comunității Montane Iezer Muscel, cel mai cunoscut și eficient ONG din Argeș în materie de înfrățiri ale unor orașe și comune din Argeș și nu numai cu altele similare din Uniunea Europeană. Este stabilit la Godeni, unde deține pensiunea agroturistică „Piscul Soarelui”, una dintre cele mai apreciate din zona Muscel.
Mari Tudor

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii