Web Analytics

Un an de la dispariția soților Valeria și Gheorghe Jugănaru

de | 8.10.2022 12:06 | Actualitate, Home

S-a împlinit un an de când Gheorghe Jugănaru, cunoscutul fotograf piteștean, și soția sa, Valeria, au părăsit această lume. Se întâmpla în criza Covid de anul trecut, iar cei dragi încă nu se pot consola cu dispariția lor.

„8 OCTOMBRIE, Zi de Doliu si Durere.
Un gând Pios si un Omagiu dureros adus Vouã, Dragii nostri, Valeria si Gheorghe Jugănaru, la un An de la plecarea Voastră în neființă de pe pământ, dintre Noi, pe Drumul Eternitãtii, un Drum greu de parcurs si fãrã întoarcere.
Dacã Dumnezeu v-a iubit mai mult, si a hotãrât cã Voi sã pãrãsiti pãmântul si aceastã Lume, Noi cei rãmasi Îndurerati, cu Doliu, Lacrimi amare, Lumânãri si Flori, vã vom pãstra memoria vie si vã vom presãra Mormântul vostru.

Citește și Răpus de Covid, fotograful Geo Jugănaru a făcut parte în tinerețe din grupul subversiv “Albaștrii” și a fost cercetat de Securitate
Dumnezeu sã vã odihneascã în Împãrãtia Sa, în Raiul cel Luminos, Frumos si Sfânt, unde nu este Durere, Întristare dar nici Suspin.


Vesnicã sã vã fie Pomenirea. Odihnã si Luminã Vesnicã”, a fost mesajul sfâșietor postat pe pagina lui Gheorghe Jugănaru, astăzi.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *