Un an de la despărțirea de starețul Serafim

de | 10.06.2021 15:07 | Actualitate, Culise, Home

Un an a trecut de când s-a stins fostul stareț al Mânăstirii ”Negru Vodă” din Câmpulung, Serafim Caiea. Trecut la cele veșnice la doar 43 de ani, cel care a păstorit aproape două decenii mânăstirea din Muscel a fost pomenit sâmbăta trecută, la parastas fiind prezenți și membri ai familiei veșnic îndurerate. Slujba a fost oficiată de starețul Ieronim Gheorghiță, împreună cu un sobor de preoți și diaconi.

Părintele protosinghel Serafim Caiea a intrat în viața monahală chiar la Mănăstirea Neagru Vodă, în anul 1996, peste doi ani fiind hirotonit diacon și apoi preot. În 2003 a fost numit stareț al mănăstirii căreia i s-a dedicat, inclusiv prin realizarea unui proiect amplu de restaurare și punere în valoare al cărui final nu l-a mai prins, lucrările urmând să fie încheiate în acest an.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Au curs lacrimile pe toacă la despărţirea de stareţul Serafim

 

Acest articol este despre: manastirea negru voda,serafim caiea

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat
Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat

Jurnalul de Argeş vă prezintă rezultatele meciurilor înregistrate în etapa a 22-a din Liga 1 și clasamentul actualizat. Rezultatele: VineriFC Argeș - Dinamo 2-1 SâmbătăChindia - FC Voluntari 0-0Universitatea Craiova - Rapid 1-0 Citeşte şi: Programul de funcționare al...