Web Analytics
scris luni, 06.05.2024

Accidente pe drumurile din Argeș în minivacanță

Vremea frumoasă din minivacanța de 1 mai și Paște i-a scos pe argeșeni fie la plimbare, fie în vizită la rude. Din păcate, in unele situații, deplasările s-au terminat rău.

Accidente pe drumurile din Argeș în minivacanță

Pompierii au intervenit astăzi, 6 mai, in a doua zi de Paște, alături de echipaje ale Serviciului Ambulanță Argeș la două accidente rutiere.

Primul s-a produs în localitatea Bascov, satul Păișești, acolo unde o motocicletă a fost lovită un autoturism, iar echipajul medical de pe ambulanțe evaluează o victimă. Din fericire, după cum a informat ISU Argeș, nu a fost nevoie de transport la spital.

Citește și Salvamont: 4 persoane au ajuns la spital după ce au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore

După cum am informat, în ultima vreme mai mulți motocicliști au văzut victime în Argeș șoferilor neatenți.

Un al doilea incident s-a produs între două autoturisme în orașul Costești, iar în urma evenimentului trei persoane, conștiente și neîncarcerate, sunt evaluate de către două echipaje SAJ și un echipaj SMURD.

În perioada cuprinsă între 02-05 mai, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești,au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citește și Peste 120.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră din toată țara în prima zi de Paşte

Ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate 697 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 134.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 62 de permise de conducere și au fost retrase 34 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii argeșeni au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *