Web Analytics
scris joi, 04.08.2022

Umbra PRO TV la Zilele Câmpulungului

A fost petrecere mare luna trecută, de Zilele Câmpulungului, primărița Elena Lasconi reușind să mulțumească poporul inclusiv prin aducerea unor artiști apreciați. La stadion a fost scena, a fost și caniculă, dar mulțimea nu a dat înapoi de la distracție.
Și cum să nu fie așa când pe scenă au urcat Damian Drăghici și Taraful de la Clejani, pe o anumită linie a gustului, Maria Constantin, Mioara Velicu și Vasilică Ceterașu, pe altă nișă de apreciere, dar și Mirabela Dauer, pentru cei mai nostalgici, fiindcă au și o anumită vârstă, și Mira, Guess Who și Irina Rimes.
Întâmplător (sau nu), ultimii au legătură cu postul la care s-a evidențiat Elena Lasconi ca prezentator, reporter și participantă la show-uri. Adică Mira s-a lansat la ”Vocea României”, Guess Who e legat de Pro TV Plus, iar Irina Rimes e jurat la ”Voce”. Plus că și folclorul Zilelor a avut tangență cu PRO TV-ul, Maria Constantin fiind concurentă la ”Ferma vedetelor” chiar în ediția în care și-a încercat norocul și primărița Câmpulungului!
C.I.B.

Umbra PRO TV la Zilele Câmpulungului

Citește și Lasconi a negociat ea însăşi cu artiştii chemaţi la Zilele Câmpulungului

Citește și Big Brother de 3 milioane de euro la Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *