Web Analytics

Umaniștii argeșeni se implică în proiectul „Părinții aici, copiii pe meleaguri străine”

de | 2.07.2021 11:08 | Actualitate, Politica si Administratie

PPU (social-liberal) trece la fapte! Umaniștii argeșeni dovedesc, în această perioadă, implicarea în mod concret în latura umană a societății! Astfel, au fost lansate de la nivel național o serie de proiecte, care vin sa restabilească legături autentice și de grijă față de semeni.

Citește și: Campaniile lente de vaccinare anti-Covid şi meciurile din cadrul Euro 2020, la baza unui nou val de infectări în Europa

«Umaniștii își doresc reformarea clasei politice: nu mai putem rămâne în așteptare, cineva trebuie să ia atitudine!  De data aceasta a sosit momentul să avem grijă unii de alții, în contextul în care majoritatea politicienilor par să aibă grijă doar de interesele proprii.

Organizația Argeș a PPU-SL lansează proiectul de suflet intitulat: “Părinții aici, copiii pe meleaguri străine”, în care președinții filialelor locale din județul Argeș și-au propus să intermedieze comunicarea dintre părinții care duc dorul și grija copiilor plecați prin țări străine și care nu au niciun mijloc de comunicare cu aceștia.

Suntem în faza în care identificăm aceste persoane, considerate vulnerabile, și ne dorim să le punem la dispoziție locația și mijlocul de comunicare cu copiii aflați peste hotare.

DORUL și NEPUTINȚA generează emoții care ne consumă și de care NIMENI pare să nu mai aibă grijă. O vom face noi, umaniștii!

Citește și: Dr. Mircea Stoian, noul manager al Spitalului Mioveni: „Am fost declaraţi Spitalul Covid cu cei mai mulţi pacienţi vindecaţi pe Secţia ATI”

Dacă aveți cunoștință despre persoane care nu au mai vorbit cu copiii sau familia aflată peste hotare, pentru că nu au mijloacele necesare, dați-ne de veste!» a declarat Ion Cornel Lazar, președintele PPU (social-liberal) Argeș.

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mă nea Caisă,păi cine e de vină??? PSD-ul și voi, slugile lui Voiculescu Varanul!!! Slugi de securiști…

Ultimele articole