Web Analytics
scris vineri, 24.11.2023

Ultimul mesaj postat de actrița răpusă de cancer la doar 50 de ani

Actrița Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, a anunțat joi sora ei, Rinda, pe rețelele de socializare, printr-o imagine cu o lumânare aprinsă. Anunțul vine după ce, miercuri, Rinda scrisese pe Facebook că sora ei „își trăiește ultimele clipe”.

Ultimul mesaj postat de actrița răpusă de cancer la doar 50 de ani

Citește și: Bărbat din Pitești, găsit mort într-un parc


Cunoscuta actriță s-a luptat de mai multe ori cu cancerul, boală care a tot recidivat. După ce a reușit să depășească problemele de la colon, actrița a suferit de cancer la plămâni și creier. „Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vară.

Citește și: Dosar penal în cazul pacienților morți după ce au mâncat pește de pomană de la mănăstire


Ultima postare făcută de Rona Hartner pe contul de Instagram este un videoclip cu valurile din Nisa, cu descrierea „Amin, Aleluia, tot ce am este de la Dumnezeu. Iisus Hristos”. Videoclipul a fost postat în urmă cu patru săptămâni.
Ultimele fotografii cu actrița au fost postate tot pe Instagram, într-un videoclip, cu descrierea „Nimeni nu luptă mai bine pentru mine decât Dumnezeu Aleluia. Mă uit înapoi și totul s-a aranjat pentru mine, iar furtuna a trebuit să se oprească”.Pe pagina sa oficială de Facebook, Rona Hartner a postat în 16 octombrie un afiș cu un concert din Franța, ultimul la care artista a urcat pe scenă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...